Hopa Krasloten

Hopa krasloten

Sinds 2005 bied Hopa een grote verzameling online krasloten e.a. eenvoudige instant win games aan en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de meest populaire online kansspelen platforms. Je hoeft nu niet enkel meer te rekenen op simpele geld win spellen, want het spelaanbod is behoorlijk groot en divers geworden. Je kan meer dan 200 games verwachten in de categorieën: kras, slots en games. En dan ook nog van verschillende game leveranciers, zoals NeoGames, NetEnt, e.d. Nieuwe spelers doen er goed aan om in het registratieformulier gelijk de bonuscode "HOPA100" te vermelden. Hiermee ontvang je naast de standaard 100% bonus tot maximaal 200 euro ook nog eens 100 Free Spins. De eerste 20 spins met een waarde van 5 euro ontvang je zelfs zonder benodigde storting. Met "Free Spins" doelen we natuurlijk op gratis videoslot speelrondes, de welkomstbonus kan je wel gebruiken voor een spel categorie naar eigen keuze (bijvoorbeeld om er mee te gaan krassen). Naast de aanbieding voor nieuwe spelers heeft Hopa nog veel meer aantrekkelijke promoties, waaronder gratis loterijen, e.d.

>> Review Hopa


PrimeScratchCards

PrimeScratchCards

Online krasloten platform PrimeScratchCards doet meer zijn naam aan w.b.t. de promotie voor nieuw geregistreerde spelers. Zonder te hoeven storten ontvang je namelijk 20 gratis kraskaarten t.w.v. 5 euro. Eventueel behaalde winsten worden natuurlijk wel bijgeschreven in je bonusgeld balans, zodat je nog rekening moet houden met de bonus inzetvoorwaarden. Ondanks dit gegeven krijg je wel gratis de kans op winsten die kan kan laten uitbetalen.

PrimeScartchCards kan je zien als een "kloon" van Hopa met het zelfde spelsysteem en aanbod van spellen (whitelabel van NeoGames). Het is alleen in handen van een ander bedrijf (Primegaming), waardoor je met name verschil ziet in de (speciale) promoties. Het heeft dus weinig zin om een account aan te maken bij PrimeScratchCards als je al beschikt over een Hopa account, tenzij je graag gebruik wil maken van de 20 gratis kraskaarten actie.

>> Review PrimeScratchCards


ScratchMania

ScratchMania

Als je op zoek bent naar een online krasloten platform met vrij onbekende spellen, dan zit je bij ScratchMania helemaal goed. Dit is namelijk een vrij nieuw speelplatform waarbij je kan rekenen op NetoPlay als spelleverancier met "scratch and slots games". Het aanbod van spellen is bescheiden te noemen met net iets minder dan 100 verschillende, maar het zijn dan wel unieke spellen die allemaal lekker simpel zijn om te spelen. Dit kan je nu gratis in de echt geld speelmodus ervaren, want na aanmelding ontvang je namelijk maar liefst 7 euro speelgeld zonder verdere verplichtingen. Besluit je vervolgens speelgeld te kopen, dan kan je een 100% bonus verwachten tot maximaal 200 euro. De kans om geld te winnen bij ScratchMania is groot, want op 1 van de 3 spellen valt een prijs. Daarnaast kan je rekenen op een gemiddeld uitbetaal percentage van 95 procent. En wil je voor de hoge geld prijzen gaan... wat dacht je van een €200.000,- jackpot? Ook niet onbelangrijk... ScratchMania voldoet volledig aan de eisen van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

>> Review ScratchMania


WinsPark

WinsPark

Krasloten platform WinsPark is eigenlijk vrijwel gelijk aan ScratchMania (kloon) en zelfs in handen van het zelfde bedrijf. Je kan dus rekenen op de zelfde NetoPlay spelletjes met precies de zelfde winkans, uitbetalingspercentage en winkans. Waar wel een verschil in zit is de aanbieding voor nieuw geregistreerde spelers. Zodra je ingelogd bent op je account kan je 5 euro gratis speelgeld verwachten. Hiermee kan je dus gelijk gaan gokken op een spel en inzet naar keuze. Behaalde winsten worden "natuurlijk" wel bijgeschreven in je bonusgeld balans (lees de bonusvoorwaarden). Verder kan je rekenen op een 150% stortingsbonus met een max. van 150 euro. Deze is dus 50% hoger dan bij ScratchMania, maar de "no deposit bonus" is net even wat lager. Waar je dus het liefst voor kiest is een persoonlijke keuze.

Bij zowel WinsPark als ScratchMania kan je ook rekenen op een aantrekkelijk aanbod van kras e.a. spellen in HTML5, dit betekend dat je ook op je smartphone of tablet een gokje kan wagen.

>> Review WinsPark