WinsPark

Review WinsPark

WinsPark maakt net zoals ScratchMania gebruik van het NetoPlay spelsysteem. Je hebt dus te maken met precies het zelfde speelplatform, de zelfde online krasloten e.a. geld win spellen en zelfs de zelfde klantenservice. Het verschil zit hem met name in de promoties voor nieuwe spelers. Eigenlijk maakt het dus helemaal niks uit of je nou voor WinsPark of voor ScratchMania kiest. Wel is het zo dat WinsPark zich niet zo lijkt te richten op "online krasloten" in zowel de naam van het speelplatform en de verdeling van de vele spellen. Bij WinsPark is het meer zo dat ze lijken te zeggen: kom hier leuke en spannende spelletjes spelen voor een kans op de hoofdprijs van 200.000 euro.

Het speelplatform van WinsPark is erg gebruiksvriendelijk te noemen en daarnaast zal je geen moeite ondervinden om de spellen daadwerkelijk te kunnen spelen. Dit komt o.a. door het gegeven dat de speelomgeving volledig Nederlandstalig is, zodra je bent ingelogd op je account. Daarnaast is het allemaal lekker eenvoudig te noemen. De eenvoud betekend echter niet een geringe mate aan speelplezier, er is namelijk alles aan gedaan om spelers in alle opzichten te vermaken.

Spelaanbod

Bij WinsPark kan je rekenen op een kleine 100 geld win spellen die allemaal netjes zijn onderverdeeld in spelcategorieën: krasloten, slots en sportspellen. Bij alle spelletjes is het vaak weinig meer dan je inzet te bepalen en te klikken op "speel nu". Er zijn echter ook iets meer complexe spelletjes aanwezig, waarbij je als speler het gevoel kan krijgen dat je invloed uitoefent op het spelverloop. Dit is echter alleen gevoelsmatig, bij elk spel is het eigenlijk alsof je in een loterij speelt waarbij vooraf al de winnende nummers zijn getrokken. Elke keer als je op "speel" klikt, zal je een random "lot nummer" toegewezen krijgen en gelijk zien wat je eventueel hebt gewonnen. Dit klinkt simpel (en de uitleg is ook simpel), maar het is een gebruikelijk en eerlijk spelsysteem.

De winkans is bij WinsPark hoog te noemen, want gemiddeld zal je op 1 van de 3 spellen een prijs winnen. Dit zegt natuurlijk niet zoveel, want een lagere prijs dan je inzet winnen betekend ook prijs. Echter bij WinsPark worden van alle echt geld inzetten gemiddeld 95% weer als winst uitbetaald en dit zegt natuurlijk veel meer! Koop een kartonnen kraskaart en je kan rekenen op een gemiddeld uitbetaal percentage van 55%, bij WinsPark is dit dus 40% hoger. Let er wel op dat de inzet hoogte van invloed is op de maximaal te winnen hoofdprijs. Dit zal je altijd duidelijk in het speelscherm zien staan en zodra je de inzet hoogte aanpast, veranderd de maximaal te winnen prijs mee. Veelal kan je met een inzet van 10 cent per spel kans maken op maximaal 1000 euro. Dit betekend dus een hoofdprijs van 10.000 keer je inzet.

WinsPark begrijp natuurlijk dat het voor spelers erg prettig is om ook mobiel te kunnen spelen. Daarom zijn de meeste geld win spelletjes inmiddels ook beschikbaar in het mobiele speelplatform die je automatisch bereikt als je WinsPark met je smartphone bezoekt. De mobiel vriendelijke spellen zullen qua grootte zich automatisch aanpassen aan de grootte van het beeldscherm. Daarnaast zijn er geen kleine speelbuttons aanwezig, maar een gebruiksvriendelijke "speel" knop en een beeldvullend menu wara o.a. de inzet aan te passen is.

Promoties

Nieuwe spelers kunnen rekenen op 5 euro gratis zonder te hoeven storten. Dit betekend dat je alleen maar even een spelersrekening hoeft aan te maken, waarna je gelijk met 5 euro in de echt geld speelmodus kan kennismaken met het spelaanbod. Echter het betreft wel bonusgeld wat je ontvangt, waarbij je dus te maken hebt met inzet voorwaarden. In het kort gezegd komt dit neer op de vereiste om de 5 euro 30 keer rond te spelen. Lukt dit, dan heb je voldaan aan de voorwaarden en zal het evt. bonussaldo op je echt geld balans worden bijgeschreven. Het 30 keer moeten rond spelen zal meestal niet lukken, echter als je al vrij snel 10 euro of meer wint, dan is de kans ook weer groter dat je vaker winsten kan behalen die er voor zorgen dat je voor meer geld hebt ingezet dan je zal denken. Behaalde winsten zet je namelijk "ongemerkt" weer in en als je met 5 euro start dan kan het best zijn dat na een half uur spelen je al hebt voldaan aan de inzet vereisten.

Voor de eerste keer speeltegoed kopen wordt bij WinsPark beloond met een 150% bonus tot maximaal 200 euro. Ook hier geld weer dat bonus geld 30x moet worden rond gespeeld. Gelukkig is het bij WinsPark wel erg duidelijk te zien in hoeverre je evt. al hebt voldaan aan de inzet vereisten. Bekijk hiervoor je persoonlijke account pagina en klik op "bonus" bij je balans.

Bij WinsPark kan je rekenen op een gratis loyaliteitsprogramma. Dit betekend dat je bij elke inzet automatisch punten zal sparen die je kan omruilen voor speelgeld. Het sparen van punten gaat lekker snel, zodat je al vrij snel gebruik kan maken dan dit voordeel. Ook leuk zijn de tijdelijke acties waarbij geweldige prijzen te winnen zijn. Momenteel is er bijvoorbeeld de actie "Rond de wereld" waarbij je een wereldreis kan winnen door vooraf geselecteerde spelletjes te spelen.

Samenvattend

Op zoek naar een speelplatform waarbij je hoge winsten kan behalen met eenvoudige spelletjes...? Dan is WinsPark zeker een aanrader te noemen. De gebruiksvriendelijkheid i.c.m. de hoge kans om te winnen zal je doen verbazen.