Beter Bingo

Review Beter Bingo

Vanaf de start heeft Beter Bingo zich met name gericht op Nederlandse bingo liefhebbers en wel met een behoorlijk uniek concept. Bij Beter Bingo kon je namelijk als eerste live je medespelers live in beeld zien. Het is dan wel vereist om zelf je webcam ook aan te zetten, zodat het een sociaal gebeuren wordt (ook door de chat functie). Liever geen webcam gebruiken is ook geen probleem, er zijn namelijk vele verschillende bingorooms aanwezig. Bij Beter Bingo gaat het natuurlijk vooral om online bingo spelen en wel "75 en 90 Ball Bingo". Je hebt de keuze om met lage, normale of hoge inzetten per kaart te spelen, waarbij de maximaal te winnen prijs natuurlijk afhankelijk is van de kaart prijs. Wil je voor de echt hoge geld prijzen gaan, kies dan voor een progressieve jackpot bingo variant waarbij je vele duizenden euro's kan winnen. Gratis bingo spelen en toch geld winnen is ook mogelijk en wel via de "Free Rooms". Let er wel op dat er verschillende gratis bingo rooms zijn, bij een aantal kan je alleen deelnemen als je bijvoorbeeld die week minsten 10 euro hebt gestort.

Naast bingo kan je ook rekenen op een mooie verzameling casino games, wel zo leuk voor de afwisseling.

Online bingo spelen

Het Beter Bingo platform is zowel op computers/laptops als smartphones/tablets te bezoeken. Er is dus een speciaal mobiel speelplatform aanwezig, zodat je altijd en overal kan spelen. Voor beide is wel een account vereist (met 1 account kan je van zowel het gewone als mobiele platform gebruik maken). Het aanmaken van een account is een kwestie van enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Dit is alleen mogelijk voor spelers van 18 jaar of ouder en het is vereist om je volledige naam te verstrekken, zoals die op je ID staat vermeld. Bij hoge winst uitbetalingen wordt namelijk een scan van je ID vereist ter verificatie. Natuurlijk worden alle door jou verstrekte gegevens 100% veilig en gecodeerd opgeslagen en zal het nooit aan derden worden verstrekt. Daarnaast kan je na het registratie proces rekenen op een leuk welkomst cadeautje.

Bij Beter Bingo draait het allemaal op speelplezier met een reële kans op het behalen van winsten. Van alle echt geld inzetten wordt er gemiddeld zo'n 97 procent weer als winst uitgekeerd. Dit garandeert niet dat verliezen geen optie is, maar het garandeert wel dat je zelfs met een bescheiden speelbudget lang bingo kan spelen (mits je de inzetten bescheiden houdt). Het speelplezier wordt o.a. gewaarborgd door de aanwezigheid van "Live Chathosts". Speel je bingo waarbij alle spelers de webcam aan hebben staan, dan zal je ook een live "host" zien, zeg maar een soort admin die er voor zorgt dat alles gezellig blijft en waarbij je met alle vragen terecht kan. De bingo rooms zonder cam functie worden natuurlijk ook live gevolgd en wel door een admin die actief is in de chat.

Online bingo spelen is relatief eenvoudig te noemen. Echter bij Beter Bingo zijn er verschillende varianten en heb je erg veel extra opties. Om deze allemaal te leren kennen, ben je dus wel even bezig. Gelukkig is de gehele speelomgeving wel erg duidelijk en zal deze Nederlandstalig zijn als je bent ingelogd op je account. Daarnaast is er een uitgebreide F.A.Q. en kan je een video tour bekijken waar alle opties aan bod komen.

Promoties

Bij Beter Bingo kan je rekenen op aantrekkelijke promoties. In de eerste plaats worden nieuw geregistreerde spelers beloond met 5 euro gratis (bonus) speelgeld. Je kan dus gelijk bingo spelen in de echt geld speelmodus. Bonus geld is wel wat anders dan geld wat je stort en wel omdat je te maken hebt met de bijbehorende bonusvoorwaarden. Dit betekend simpel gezegd dat je gratis ontvangen bonus geld 6x moet rondspelen, waarna het wordt bijgeschreven in je echt geld balans. Tenminste als je winsten hebt behaald met je bonus geld... Naast de gratis speelgeld actie kan je bij een eerste storting ook een 200% bonus verwachten. Stort je bijvoorbeeld 10 euro, dan zal er in je account 20 euro bonus geld en 10 euro "gewoon" geld staan. Speeltegoed kopen kan trouwens snel en veilig middels iDeal of één van de andere stortingsmethodes.

Naast de promoties voor nieuwe spelers zal je bij Beter Bingo regelmatig kunnen rekenen op leuke acties en aanbiedingen. Ook zal je automatisch en geheel gratis loyaliteitspunten sparen bij elke inzet. Dit "spaarsysteem" is erg uitgebreid en bevat meerdere levels. Bij elk level die je stijgt zal je beloond worden met bonus geld en bereik je de VIP status, dan kan je rekenen op Cash Back!

Samenvattend

Beter Bingo is een aantrekkelijk online bingo platform waar met name vele Nederlanders dagelijks een gokje wagen. Het sociale element is erg belangrijk, maar minstens zo belangrijk is de reële kans dat je hoge geld prijzen kan behalen. Beter Bingo is voor zowel spelers met een bescheiden budget als hoog speelbudget een aanrader te noemen. De promoties zijn de moeite waard en de bijbehorende voorwaarden zijn zeer redelijk te noemen. Samenvattend: Beter Bingo is één van de leukste online bingo aanbieders waar je als Nederlander terecht kan.